Leerkrachtmateriaal bij spelling

De materialen voor de leerkracht bestaan uit:

 • Leerkrachtassistent
 • Toetssite
 • Handleiding

Leerkrachtassistent

Met de Leerkrachtassistent van Spelling in beeld heeft u de hele methode interactief op het digibord. Ook is de toetssite geïntegreerd in de Leerkrachtassistent. Hierdoor heeft u met één muisklik een overzicht van de resultaten en leerontwikkeling van uw leerlingen. Online dus overal te raadplegen. De Leerkrachtassistent biedt u ondersteuning bij instructie, verwerking en evaluatie.

 • Instructie met Leerkrachtassistent
  De materialen uit het lesboek in één klik op het digibord en start de interactie. Actuele filmpjes ondersteunen de theorie en met het uitlegbord geeft u instructie zoals u dat wilt. Verrijk uw les met bijvoorbeeld een eigen woordweb, notities en linkjes.
 • Leerkrachtassistent voor verwerking
  Interactief oefenen met het digibord. Kijk direct de antwoorden samen na. Of kijk via het digibord mee met uw leerlingen in het werkboek.
 • Evalueren met de Leerkrachtassistent
  Bespaar nakijkwerk, de Leerlingassistent toont direct de resultaten na een toets. Raadpleeg toetsresultaten en zet extra oefenstof klaar voor uw leerling.

Toetssite

De Toetssite van Spelling in beeld helpt u makkelijker te toetsen, analyseren en differentiëren. U kunt er digitaal mee toetsen waarna de resultaten direct zichtbaar zijn. Dat scheelt veel nakijkwerk! Bovendien maakt u eenvoudig groep- en leerlingplannen.

Automatisch of handmatig invoeren

Ook als u niet digitaal toetst, kan de Toetssite u van dienst zijn. Voer de resultaten handmatig in en maak gebruik van de analyse en differentiatiemogelijkheden in de Leerkrachtassistent. Ontdek bijvoorbeeld welke leerlingen op basis van de toetsresultaten aan de slag moeten met herhalingstaken en print deze taken per leerling uit.

Handleiding

In de handleiding vind je het volledige lesprogramma voor de leerkracht, met referentieniveaus en extra tips voor bijvoorbeeld niveau- en tempodifferentiatie bij elke les.

Bekijk een deel van de handleidingDeel met anderen