Leerkrachtassistent Spelling in beeld met Toetssite

Met de Leerkrachtassistent van Spelling in beeld heb je de hele methode interactief op het digibord. In de nieuwe Leerkrachtassistent is er meer integratie met de Toetssite. Naast het verzamelen en terugkoppelen van leerlingresultaten heb je nu ook meer inzicht in de leerontwikkeling per leerling. Gericht aan de slag met instructie, verwerking en evaluatie dus.

Leerkrachtassistent voor instructie

Tover de materialen uit het lesboek in één klik op het digibord en start de interactie. Actuele filmpjes ondersteunen de talige situaties en met het uitlegbord kun je instructie geven zoals je dat zelf wil. Verrijk zelf je eigen les met bijvoorbeeld een eigen woordweb, notities en linkjes.

Leerkrachtassistent voor verwerking

De Leerkrachtassistent maakt interactief oefenen met het digibord mogelijk. Doe bijvoorbeeld ‘Zoek in de afbeelding’, ‘Wat hoort bij elkaar?’ of ‘Zet in de juiste kolom’ en kijk samen meteen de antwoorden na. Of kijk via het digibord mee met je leerlingen in het werkboek. De Leerkrachtassistent en de Toetssite zijn online te raadplegen. Dit heeft als voordeel dat ze vanaf elke computer of mobiele device bereikbaar zijn.Leerkrachtassistent voor evaluatie

De Toetssite (los verkrijgbaar voor taal en spelling) maakt digitaal toetsen, nakijken, registreren en plannen makkelijker. Leerlingen maken de toets op computer of tablet, waarna de resultaten direct zichtbaar zijn. Dat scheelt veel nakijkwerk. Bovendien kun je per leerling zien wie extra oefenstof kan gebruiken en deze stof op naam klaarzetten en naar wens uitprinten. Ook kun je eenvoudig groepsplannen maken naar aanleiding van de toetsen. Liever op papier toetsen? Dat kan natuurlijk. Als je de resultaten vervolgens handmatig invoert in de Toetssite, profiteer je wel van de gebruiksgemakken van het digitaal analyseren en opvolgen.

Zelf proberen? Neem een proefabonnement!

Probeer de Leerkrachtassistent 3 maanden lang gratis uit en ontdek zelf hoe leuk en leerzaam het programma is. Bij aankoop van de licentie Leerkrachtassistent Spelling in beeld, krijg je automatisch de licentie van de Toetssite Spelling in beeld. Meld je hier eenvoudig aan of vraag ernaar bij je schoolleverancier.

Beschikbaarheid Leerkrachtassistent Spelling in beeld editie 2

De Leerkrachtassistent groep 4 t/m 6 is beschikbaar vanaf schooljaar 2014 - 2015. Vanaf schooljaar 2015 - 2016 is de Leerkrachtassistent ook beschikbaar voor groep 7 en 8.

Deel met anderen